Opetustoiminta


Syyslukukausi kestää 12 viikkoa ja kevätlukukausi 13 viikkoa. Koulumme noudattaa Vaasan peruskoulujen loma-aikatauluja. Opetus ajoittuu arkisin kello 16 ja 21 välille. Jokaiselle oppilaalle tehdään oma henkilökohtainen opetussuunnitelma oppilaan lähtötason mukaan. Opetuksessa käydään läpi vanhoja klassikoita ja nykypäivän musiikkia. Kaikkien oppilaiden on tarkoitus osallistua ryhmätunneille, matineoihin ja esiintymisiin. Jos ei itse voi/halua esiintyä, niin sitten pitäisi käydä kuuntelemassa ainakin yksi matinea. 

Jos oppilas peruu tunnin, myöhästyy tai ei tule tunnille, niin sitä ei korvata. Jos opettaja peruu tunnin tai on sairaana, hän on velvollinen pitämään tunnin erikseen sovittavana ajankohtana. 

Ilmoita poissaoloista aina opettajalle! Paras tapa on ilmoittaa poissaolosta aina hyvissä ajoin opettajalle, jotta hän ei turhaan odottele sinua soittotunnille. Ilmoita aina myös äkilliset peruutukset esim. sairastuessasi soittamalla tai tekstiviestillä suoraan opettajan kännykkään. 

Opettajien yhteistiedot täältä

Muista myös ilmoittautua tulevalle lukuvuodelle täältä

Lukukausimaksut

·        20 min soittoaika: 111 €

·        30 min soittoaika: 167 €

·        45 min soittoaika: 220 €

·        2 henk. (30 min) :   84 €/ henkilö (kitaraopetus)

·        bändi (1,5h) 75 €/ bändikoulu (1,5h) 75 €/ kuoro: 60 €

·        muskari 45 min: 68 €

·        muskari 30 min: 55 €

·        sisaralennus: 17 € / sivuainealennus 17 € (sama henkilö voi saada vain toisen alennuksen)

·        Jäsenmaksu on 15 € / perhe, joka maksetaan syyslukukauden laskun yhteydessä, jos aloittaa kevätlukukaudella maksetaan jäsenmaksu kevätlukukauden yhteydessä.

Lukukausimaksun eräpäivän näet laskusta.

Lukukausimaksuun sisältyy vakuutus, joka kattaa tunnilla tai matkalla aiheutuneet henkilövahingot.

Yhdistyksen tilinumero on FI79 8000 2815 742 308

Y- 0593869-8

Kysymyksiinne vastaa puheenjohtaja Oili Airaksinen-Rajala 040 – 828 1044, airaksinenrajalaoili5@gmail.com  tai rmkppj@gmail.com tutustu kotisivuihimme www.rmk.fi
Musiikkikoulun opetusalueet

Koulumme tarjoaa opetusta seuraavilta pääopetusaloilta. - Muskari - Rummut - Piano - Koskettimet - Vapaasäestys - Kitara / Sähkökitara - Basso - Viulu - Laulu - PA-laitteet ja soitintekniikka - Musiikin teoria - Musiikin perusteet - Tutkinnot - Ryhmäopetus, bändi ja bändikoulu Tarvittaessa pyrimme järjestämään opetusta myös seuraavista soittimista: - Poikkihuilu - Harmonikka - Kantele - Sähköurut - Nokkahuilu - Muu soitin, kysykää mahdollisuuksiamme opetukseen
Tavoitteena hyvä musiikkisuhde

Ristinummen Musiikkikoulun tavoitteena on muodostaa oppilaalle hyvä ja myönteinen musiikkisuhde. Näkemyksemme on, että hyvä musiikkisuhde lisää ihmisen onnellisuutta ja tuo mielekkyyttä elämään.

Eväspussista vihjeitä musisoivan lapsen vanhemmille

- Ole kiinnostunut, kuuntele, keskustele, kehu ja kiitä. - Kannusta lastasi ja arvosta hänen soittoharrastustaan. - Älä pakota! - Säännöllinen harjoittelu lisää osaamista ja edistyminen tuo mielenkiintoa soittamiseen. - Vie lapsesi oikeisiin konsertteihin, joissa esiintyvät oikeat taiteilijat. - Pyydä lasta esiintymään ja anna mahdollisuus vapaaehtoisiin esiintymisiin esim. perhejuhlissa. - Tule lapsesi kanssa tai tuo hänet ajoissa tunnille. - Kun lapsi itsenäistyy ja haluaa käydä tunneilla yksin, tue lasta tässä vaiheessa. - Vanhempien rooli on tukea lasta ja opettajaa. - Tunnilla tärkeintä on oppilaan ja opettajan välinen suhde - Opettaja on alansa asiantuntija, luota häneen. - Opettajan kanssa voit aina keskustella lapsen musiikkiharrastukseen liittyvistä asioista.